Welkom!

Dit is mijn nieuwe website. Kijk rustig even rond.

Er is veel gebeurd de laatste tijd. Het openbare leven staat weliswaar even stil, maar hier wordt ondertussen hard gewerkt. Veel aan het schrijven en opnemen in de studio. Met o.a. Boudewijn de Groot, Marcel Schimscheimer, Sandra van Nieuwland en uiteraard met mijn nieuwe band The Dashboard Danglers. De voorbereidingen voor cd en theatertournee gaan ook gewoon door. Mocht je ons live willen zien dan kan dat: vanaf november gaan we het theater in met ons theaterconcert ‘Take me home’. Er staan nu al 25 shows geboekt door het hele land; kijk bij onze lijst met tourdata voor een show bij jou in de buurt!

The Dashboard Danglers

Country & Americana from the Dutch Westcoast. Originals written by Jaco van der Steen and Boudewijn de Groot. Also great songs from Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver, The Judds and Townes van Zandt.

Een bijzondere nieuwe band met bijzondere line-up: Marcel de Groot op gitaar, Leon Klaasse op drums en zang, Rebecca Bakker op zang, Martin Bakker op bas en zang en ik zing en speel acoustisch gitaar.

Ik ben behoorlijk trots op wat we met deze nieuwe club in korte tijd hebben weten te realiseren. We gaan in november het theater in met ons eerste avondvullende theaterconcert ‘Take me home’.

Samen met Boudewijn de Groot heb ik 12 nieuwe Engelstalige nummers geschreven, speciaal voor deze band. We hadden hier nu met The Dashboard Danglers al wat van willen uitbrengen, maar toen brak de coronacrisis uit. Wat we nu doen is dat we eerst een ‘corona-cover-abum’ maken met liedjes van andere artiesten waar wij naast ons eigen werk ook wat van zullen gaan spelen in het theater. We maken bij deze covers ook meteen video’s die we op social media delen. Gewoon omdat we dat leuk vinden!

Wil je meer weten over de band? Bezoek dan de site!

(Foto: http://www.bullet-ray.nl/

Speeldata

Nieuws

Better times will come / Een betere tijd

Speciaal voor Janis Ian’s project ‘Better Times Project’ heb ik samen met Boudewijn de Groot een Nederlandse versie van haar lied ‘Better times will come’ opgenomen. Boudewijn schreef de tekst: ‘Een betere tijd’ en zong die thuis in en ik mocht het arrangeren en de muziek verzorgen. Uiteraard opgenomen in ‘lock-down. Download de MP3 hier!

Nieuwe single van Danny Froger

Samen met Marcel Schimscheimer heb ik de nieuwe single van Danny Froger geschreven. Het lied heet ‘Ik ben zo blij dat jij er bent’. De promotie was net begonnen en toen moesten we ineens allemaal binnen blijven. Bekijk hier officiële video ‘Ik ben zo blij dat jij er bent’!