The Dashboard Danglers

Country & Americana from the Dutch Westcoast. Originals written by Jaco van der Steen and Boudewijn de Groot. Also great songs from Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver, The Judds and Townes van Zandt.

Een bijzondere nieuwe band met bijzondere line-up: Marcel de Groot op gitaar, Leon Klaasse op drums en zang, Rebecca Bakker op zang, Martin Bakker op bas en zang en ik zing en speel acoustisch gitaar.

Ik ben behoorlijk trots op wat we met deze nieuwe club in korte tijd hebben weten te realiseren. We gaan in november het theater in met ons eerste avondvullende theaterconcert ‘Take me home’.

Samen met Boudewijn de Groot heb ik 12 nieuwe Engelstalige nummers geschreven, speciaal voor deze band. We hadden hier nu met The Dashboard Danglers al wat van willen uitbrengen, maar toen brak de coronacrisis uit. Wat we nu doen is dat we eerst een ‘corona-cover-abum’ maken met liedjes van andere artiesten waar wij naast ons eigen werk ook wat van zullen gaan spelen in het theater. We maken bij deze covers ook meteen video’s die we op social media delen. Gewoon omdat we dat leuk vinden!

Wil je meer weten over de band? Bezoek dan de site!

(Foto: http://www.bullet-ray.nl/